Επιβραβεύσεις Benefit WorldShop

Παραγγελίες με ένα κλικ: υψηλής ποιότητας προϊόντα επιβράβευσης από το Benefit WorldShop

Ανθεκτικές αποσκευές, σύγχρονες τεχνολογικές συσκευές ή κομψός εξοπλισμός γραφείου– το Benefit WorldShop σας προσφέρει τεράστια ποικιλία επιβραβεύσεων. Επιπλέον, επωφελείστε από αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις και υπηρεσίες (π.χ. παράδοση στο αεροδρόμιο).

Επισκεφθείτε το Benefit WorldShop

Έχετε ερωτήσεις για τις παραγγελίες; Απευθυνθείτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών:

Μέσω τηλεφώνου / Μέσω e-mail:
Κύπρος:
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. - 5 μ.μ. / +357 22022669 / ath.ppb@dlh.de
Ελλάδα:
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. - 5 μ.μ. / +30 211 2111587 / ath.ppb@dlh.de
Ισραήλ:
Κυριακή έως Πέμπτη, 10 π.μ. - 2 μ.μ. / tlvppb@dlh.de
Τουρκία:
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. - 5 μ.μ. / ppb.tr@dlh.de

Giftshop Δώρα (ισχύει μόνο για Τουρκία)
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραγγελίες και τις παραδόσεις:
  • Μετά από την υποβολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε την επιβεβαίωση παραγγελίας μέσω e-mail.
  • Ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως μία εβδομάδα μετά από την υποβολή της παραγγελίας.
  • Η παράδοση γίνεται μόνο στη διεύθυνση εταιρείας που έχει δηλωθεί στο PartnerPlusBenefit.
Έξοδα αποστολής:
  WorldShop Έξοδα αποστολής
  Επιπλέον έξοδα αποστολής για ογκώδη αντικείμενα (επισημαίνονται με ειδικό τρόπο στο WorldShop)
  • Η παράδοση αλκοολούχων ποτών διατίθεται μόνο στη Γερμανία.
  Η παράδοση αλκοολούχων ποτών στο αεροδρόμιο είναι εφικτή σε εκείνα τα αεροδρόμια, στα οποία διατίθεται κατάστημα Worldshop.
Πληρωμή:
  • Μπορείτε να πληρώνετε για προϊόντα επιβράβευσης μόνο με πόντους Benefit.
  Δεν είναι δυνατή η πληρωμή με χρήματα ή μίλια Miles & More.
  Μετά από την παραγγελία, αφαιρούνται αυτόματα από το λογαριασμό σας οι πόντοι Benefit.
Επιστροφές:
Επιστροφές γίνονται μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραγγελίες προϊόντων επιβράβευσης και περαιτέρω προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιβραβεύσεις Benefit WorldShop
Πληροφορίες σχετικά με τις επιβραβεύσεις WorldShop του PartnerPlusBenefit:
 • Delivery of WorldShop products PPB company address takes place on weekdays only. For the delivery we charge a delivery rate of 700 BenefitPoints to Greece and 2200 BenefitPoints to Cyprus. For bulky articles additional delivery costs of 400 BenefitPoints will be charged. These articles are specially marked within the order process. New features in PPB WorldShop: possibility for Greeting Card Service (200 PPB points) and Gift Wrapping Service (400 PPB points) for all products that are marked with equivalent symbol in the catalogue.
 • Υπάρχουν δύο διαφορετικοί τρόποι παράδοσης, η επιλογή των οποίων εξαρτάται από τα στοιχεία της πτήσης σας: Εάν ο τελικός σας προορισμός είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ή του Μονάχου τα προϊόντα παραδίδονται δωρεάν στο κατάστημα WorldShop της Lufthansa. Η παραγγελία παραδίδεται στο δημόσιο χώρο του τέρμιναλ 1 (Φρανκφούρτη) ή του τέρμιναλ 2 (Μόναχο) για παραλαβή από εσάς κατά την άφιξή σας. Η παραλαβή των παραγγελιών γίνεται εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την άφιξη και κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας του WorldShop (καθημερινά μεταξύ 6:00 π.μ. και 9:00 μ.μ.). Εάν η Φρανκφούρτη ή το Μόναχο είναι αεροδρόμια μετεπιβίβασης τότε η παραγγελία σας θα σας παραδοθεί από κάποιον υπάλληλό μας στην πύλη πριν από την επιβίβασή σας στην πτήση ανταπόκρισης έναντι επιβάρυνσης ύψους 1500 πόντων. Η απόφαση του τόπου παραλαβής της παραγγελίας σας δεν εξαρτάται από εσάς.
  Σε περίπτωση αλλαγής ή ακύρωσης της πτήσης παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: worldshop@dlh.de
  Τηλ.: +49(0)69 / 478 689 180 (Δευτέρα – Σάββατο από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ.).
  Για την παραλαβή της παραγγελίας σας στο αεροδρόμιο παρακαλούμε να επιδεικνύετε το διαβατήριό σας και την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Στη συλλογή WorldShop του PartnerPlusBenefit: όλα τα είδη που διατίθενται στο αεροδρόμιο επισημαίνονται με ειδικό εικονίδιο: χάρις στην προσθήκη «gate» ή «shop» μπορείτε να αναγνωρίσετε ποια είδη μπορείτε να παραλάβετε στα καταστήματα WorldShop της Lufthansa κατά την άφιξή σας στη Φρανκφούρτη ή το Μόναχο και ποια από την πύλη επιβίβασης στην πτήση ανταπόκρισης , στα αεροδρόμια Φρανκφούρτης ή Μονάχου.

  Ο λόγος για τον οποίον μερικά προϊόντα πωλούνται μόνο στα καταστήματα αφορά στους περιορισμούς χειραποσκευών. Τα είδη αυτά πρέπει να επιτρέπονται για μεταφορά στην καμπίνα. Ως εκ τούτου εξαιρούνται τα υγρά, τα επικίνδυνα είδη ή τα αιχμηρά αντικείμενα. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το ανώτατο επιτρεπόμενο βάρος της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξιδεύετε. Τα είδη που παραλαμβάνετε στην πύλη επιβίβασης δεν περνούν πλέον από τον έλεγχο αποσκευών και μεταφέρονται στη χειραποσκευή.

  Μπορείτε να παραλάβετε το είδος που επιθυμείτε στο αεροδρόμιο εφόσον στείλετε την παραγγελία σας σε διάστημα από 30 έως 4 ημερολογιακές ημέρες πριν από την αναχώρησή σας για τη Φρανκφούρτη ή το Μόναχο. Οι παραγγελίες γίνονται ανεξαρτήτως της αεροπορικής εταιρείας με την οποία ταξιδεύετε καθώς και για αφίξεις στο τέρμιναλ 2 της Φρανκφούρτης.


 • The Benefit WorldShop awards can only be paid for with BenefitPoints- additional payment with Euros in any form, or settlement by Miles & More miles, is not possible.
 • After ordering the awards, the BenefitPoints are deducted from your corporate account. You will then receive an ordering confirmation via E-mail. You only entitled to return Benefit WorldShop products bought with BenefitPoints if they are damaged.
Περισσότερες πληροφορίες για τις παραγγελίες προϊόντων επιβράβευσης και περαιτέρω προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.


Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit