Air Canada

Μέσω της συμμετοχής της στο πρόγραμμα PartnerPlusBenefit και της συνεργασίας της με τους αερομεταφορείς-μέλη του, η Air Canada δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες της να απολαύσουν υπηρεσίες προς 500 και πλέον προορισμούς, και αποκλειστικά προνόμια τακτικών πτήσεων σε αναγνώριση της αφοσίωσής τους.

Είναι εύκολο να επωφεληθεί κανείς από τα πλεονεκτήματα του PartnerPlusBenefit όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές διαδρομών. Η Air Canada παρέχει ένα εκτενές δίκτυο στη Βόρεια Αμερική, μέσω πολυάριθμων σημείων διασύνδεσης στην Ευρώπη, προς περισσότερους από 175 προορισμούς παγκοσμίως, με προγραμματισμένες υπηρεσίες επιβατών εντός του Καναδά και μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ, Ευρώπης, Ασίας, Αυστραλίας, Μέσης Ανατολής, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής και Καραϊβικής.

Οι τρεις κόμβοι της Air Canada στο Τορόντο (YYZ), στο Μοντρεάλ (YUL) και στο Βανκούβερ (YVR) προσφέρουν στους πελάτες μια βελτιστοποιημένη, φιλική προς τον πελάτη εμπειρία με αποκλειστικές εγκαταστάσεις τράνζιτ που παρέχουν εύκολη διέλευση από τον έλεγχο ασφαλείας και ανταποκρίσεις χωρίς καθυστερήσεις.

Μαζί με τους τοπικούς συνεργάτες της Air Canada Express, η εταιρεία πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 1.500 προγραμματισμένες πτήσεις ημερησίως και εξυπηρετεί περίπου 35 εκατομμύρια πελάτες ετησίως.

Με την πολυετή εμπειρία της από το 1937, όταν η προκάτοχος της Air Canada, Trans-Canada Airlines (TCA), εγκαινίασε την πρώτη της πτήση, η εταιρεία εξελίχθηκε σε εθνικό αερομεταφορέα του Καναδά. Στις μέρες μας, απασχολεί περίπου 27.000 εργαζομένους παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της Air Canada Express, οι οποίοι εργάζονται σκληρά για να δώσουν στην εταιρεία την επιτυχημένη θέση που κατέχει σήμερα.

Έχοντας ψηφιστεί ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Βόρεια Αμερική, η Air Canada είναι εξαιρετικά υπερήφανη για την ανάδειξή της ως Νικήτρια του Βραβείου Skytrax 2013 για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό το βραβείο απονέμεται μετά από ετήσια έρευνα που πραγματοποιείται στον κλάδο των αερομεταφορών, η οποία αξιολογεί την ικανοποίηση των πελατών ως προς τα προϊόντα και τα πρότυπα εξυπηρέτησης των αεροπορικών εταιρειών.

Το 2013, η ανεξάρτητη βρετανική εταιρεία ερευνών Skytrax ανέδειξε επίσης την Air Canada ως τον μοναδικό διεθνή αερομεταφορέα δικτύου στην Βόρεια Αμερική που έχει κερδίσει τη διάκριση των τεσσάρων αστέρων, η οποία θεωρείται ορόσημο στο χώρο των αεροπορικών εταιρειών και αναγνωρίζει τις βελτιώσεις στις οποίες προβαίνουν οι αερομεταφορείς στο αεροδρόμιο και σε προϊόντα και υπηρεσίες εντός του αεροσκάφους.

Με τις τηλεοράσεις με οθόνη αφής σε όλες τις θέσεις του αεροσκάφους, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των κατά παραγγελία ψυχαγωγικών προγραμμάτων διάρκειας 600 ωρών, συμπεριλαμβανομένων του XM Satellite Radio, των ταινιών, των τηλεοπτικών εκπομπών, των αθλημάτων και των παιχνιδιών.

Το ταξίδι σας με την Air Canada δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο, ειδικότερα με το ESTA – το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας. Από τις 12 Ιανουαρίου 2009, όλοι οι ταξιδιώτες (συμπεριλαμβανομένων των βρεφών και των παιδιών) που προέρχονται από τις χώρες οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κατάργησης Βίζας θα πρέπει να προμηθεύονται την ταξιδιωτική τους άδεια τουλάχιστον 72 ώρες πριν από την αναχώρησή τους για τις ΗΠΑ. Για τα παιδιά και τα βρέφη θα πρέπει εξίσου να προσκομίζεται η σχετική άδεια.

Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit