Brussels Airlines

Η Brussels Airlines με μια ματιά

Η Brussels Airlines, μέλος του Lufthansa Group, είναι η βελγική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τη μεγαλύτερη επιλογή πτήσεων από και προς Βρυξέλλες. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους και διαθέτει πάνω από 50 αεροσκάφη που εκτελούν 300 πτήσεις καθημερινά, συνδέοντας το αεροδρόμιο των Βρυξελλών με περισσότερους από 80 προορισμούς στην Ευρώπη και περισσότερους από 20 προορισμούς στην Αφρική, καθώς και με τρεις προορισμούς στη Βόρεια Αμερική (Νέα Υόρκη JFK και Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ, καθώς και Τορόντο στον Καναδά).

Η Brussels Airlines στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Η στρατηγική θέση των Βρυξελλών στο κέντρο της Ευρώπης καθιστά το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ιδανικό κόμβο από τον οποίον η Brussels Airlines και οι συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν απρόσκοπτες ανταποκρίσεις από/προς πολλές ευρωπαϊκές πόλεις που περιλαμβάνονται στο εκτενές δίκτυο της εταιρείας.
Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο γίνεται εύκολα με αυτοκίνητο και δημόσια μέσα μεταφοράς μιας και το κέντρο των Βρυξελλών απέχει μόλις 15 λεπτά με το τρένο.
Στο Terminal του αεροδρομίου, οι αποστάσεις ανάμεσα στις πύλες είναι μικρές και η μετεπιβίβαση από τη μία πτήση στην άλλη γίνεται άνετα. Επιπλέον, η σαφής σήμανση, οι ανελκυστήρες, οι κυλιόμενοι διάδρομοι και οι φαρδιές δίοδοι συμβάλλουν στην εύκολη μετακίνηση εντός του αεροδρομίου καθώς και στην έγκαιρη άφιξη στην πύλη.
Η Brussels Airlines προσφέρει τρεις διαφορετικές Lounge στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. «The Loft», στο Terminal A για πτήσεις εντός του χώρου Σένγκεν, ονομάζεται η υπερσύγχρονη Lounge άνω των 1.250 τ.μ. Οι άλλες δύο Lounge: «The Sunrise Lounge» ονομάζεται αυτή που βρίσκεται στο Terminal T, κοντά στις πύλες αναχώρησης για προορισμούς στην Αφρική, και «The Suite» αυτή που βρίσκεται στο Terminal B για πτήσεις εκτός Σένγκεν, όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βόρεια Αμερική, τη Ρωσία και το Ισραήλ.

Η εμπειρία μιας πτήσης σε boutique hotel

Με την Brussels Airlines το ταξίδι γίνεται εξίσου σημαντικό με τον προορισμό. Η ολοκαίνουργια καμπίνα διηπειρωτικών πτήσεων έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε να μετατρέπει κάθε διηπειρωτική πτήση σε αξέχαστη εμπειρία.
Η ξεχωριστή καμπίνα της Business Class «μεταφέρει» τους επιβάτες σε ένα φιλόξενο, πολυτελές και κοσμοπολίτικο boutique hotel. Το μπαρ προσφέρει την αυθεντική εμπειρία ενός «βελγικού Café»: εδώ, μπορεί κανείς να ξεμουδιάσει και να απολαύσει μια μπύρα μαζί με άλλους επιβάτες. Το άνετο μονό ή διπλό κάθισμα με τον γενναιόδωρο ιδιωτικό χώρο μετατρέπεται σε «δωμάτιο» εξατομικεύοντας τον χώρο με τον ρυθμιζόμενο φωτισμό και το επίπεδο κρεβάτι μήκους δύο μέτρων που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος.
Η νέα ξεχωριστή Premium Economy Class επιτρέπει στον επιβάτη την απόλυτη χαλάρωση. Κι επειδή ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα σε άνετο περιβάλλον, τα πολύωρα ταξίδια εδώ μοιάζουν πολύ πιο σύντομα. Το υψηλών προδιαγραφών κάθισμα με μεγαλύτερο προσωπικό χώρο και τα ιδιαίτερα αναπαυτικά μαξιλάρια, το μεγαλύτερο μπράτσο ανάμεσα σε διπλανές θέσεις, την ευρυχωρία στα πόδια και τη γενναιόδωρη ανάκλιση της πλάτης εγγυώνται ξεκούραστο ύπνο.
Η νέα Economy Class είναι πιο άνετη από ποτέ. Ο επιβάτης απολαμβάνει τέλεια ανάπαυση, χάρη στη μεγάλη ανάκλιση του καθίσματος και το νέο εργονομικό και ρυθμιζόμενο στήριγμα κεφαλής. Τα χαρούμενα χρώματα και ο ευρύχωρος σχεδιασμός της νέας Economy Class δεν ξεκουράζουν μόνο το μάτι αλλά και το σώμα.
Στα ευρωπαϊκά δρομολόγια, τα οποία εκτελούνται κυρίως με αεροσκάφη Airbus A319/A320, η Brussels Airlines προσφέρει τέσσερα διαφορετικά προϊόντα: Bizz&Class, Flex&Fast, Light&Relax και Check&Go. Τα τέσσερα αυτά ταξιδιωτικά προϊόντα επιτρέπουν στον επιβάτη να κάνει την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι του.

Το ταξίδι σε Business Class με τον ναύλο Bizz&Class, προσφέρει απόλυτη ευελιξία και κορυφαία άνεση χάρη στις πρόσθετες αποσκευές, την πρόσβαση στις Business Lounge και την απεριόριστη ποικιλία σνακ. Flex&Fast είναι η ιδανική ταξιδιωτική θέση για επαγγελματίες, καθώς προσφέρει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση εδάφους, μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες υπηρεσίες εν πτήσει. Η επιλογή Light&Relax προσφέρει επιπλέον άνεση και μεγαλύτερη ευελιξία, όπως δωρεάν επιλογή καθίσματος κατά την κράτηση της πτήσης ή δωρεάν αλλαγή σε νωρίτερη πτήση. Η επιλογή Check&Go απευθύνεται σε όποιον θέλει να ταξιδέψει εντός Ευρώπης με εξαιρετικά οικονομικό ναύλο, χειραποσκευή 12kg καθώς και δωρεάν επιλογή καθίσματος 24 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Περισσότερες πληροφορίες για την Brussels Airlines θα βρείτε στην ιστοσελίδα brusselairlines.com

Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit