Καστάστημα PartnerPlusBenefit - το αποκλειστικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Είστε ήδη ένα από τα μέλη που επωφελούνται από τις κορυφαίες προσφορές μας στο PartnerPlusBenefit WorldShop; Όχι; Τότε επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως, επειδή η ιδιότητα μέλους σάς χαρίζει ένα καταπληκτικό πλεονέκτημα - ως μέλος PPB μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συλλέξει έναντι αποκλειστικών επιβραβεύσεων PartnerPlusBenefit.

Εκεί μπορείτε να βρείτε πληθώρα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες. Χρειάζεστε νέες βαλίτσες ή συγκεκριμένα αξεσουάρ ταξιδίου, για τα επαγγελματικά σας ταξίδια; Απλώς επιλέξτε από την ευρεία γκάμα κορυφαίων μαρκών μας. Από τη Rimowa, τη Samsonite και την Apple έως τις ειδικές εκδόσεις της Lufthansa, θα βρείτε τα πάντα για τις καθημερινές ανάγκες του γραφείου σας. Μήπως χρειάζεστε περισσότερο φως όταν εργάζεστε; Ή θα θέλατε μια καινούρια καφετέρια στο γραφείο σας; Εξαργυρώστε τους πόντους σας Benefit στο κατάστημά μας και λάβετε είδη και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για εσάς.

Μετάβαση στο Benefit WorldShop

Αγορές PartnerPlusBenefit παγκοσμίως χάρη στην Παράδοση Αεροδρομίου

Λοιπόν, η εταιρεία σας δεν έχει έδρα σε μία από τις χώρες, στις οποίες κάνουμε παράδοση; Κανένα πρόβλημα! Χάρη στην υπηρεσία μας Παράδοση Αεροδρομίου, είναι εύκολο να παραλάβετε το επιλεγμένο προϊόν σας σε ένα από τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Σας προσφέρουμε δύο επιλογές, ανάλογα με το αν φτάνετε ή μετεπιβιβάζεστε στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης ή του Μονάχου.

Βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι στη Φρανκφούρτη ή στο Μόναχο; Τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας Παράδοση στο κατάστημα. Θα κρατήσουμε την παραγγελία σας στο κατάστημα Lufthansa WorldShop που βρίσκεται πιο κοντά σας και εσείς μπορείτε να την παραλάβετε όποτε σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Έχετε πτήση με ανταπόκριση και δεν προλαβαίνετε να περάσετε από το κατάστημα Lufthansa WorldShop; Μην ανησυχείτε καθόλου. Χάρη στην υπηρεσία Παράδοση στην πύλη, το προσωπικό μας θα είναι εκεί να σας παραδώσει τις παραγγελίες σας στην πύλη επιβίβασης της πτήσης σας.

Απολαύστε την ελευθερία που σας χαρίζουν παγκοσμίως οι αγορές PartnerPlusBenefit!

Πρακτική υπηρεσία περιτυλίγματος δώρων και ευχετήριων καρτών

Θα θέλατε να κάνετε την παραγγελία σας ακόμα πιο εύκολη και βολική; Εμείς μπορούμε να φροντίσουμε και γι' αυτό! Απλώς επωφεληθείτε από τις χρήσιμες υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, γιατί δεν δείχνετε την εκτίμησή σας στους αξιόλογους συναδέλφους και συνεργάτες σας με την υπηρεσία μας περιτυλίγματος δώρων και ευχετήριων καρτών; Θα τυλίξουμε τα επιλεγμένα προϊόντα σας σε συσκευασία δώρου και θα επισυνάψουμε το προσωπικό σας μήνυμα. Θα τα φροντίσουμε όλα για εσάς.

Θα αποστείλουμε το δέμα στη διεύθυνση που θα μας δώσετε ή σε ένα από τα καταστήματά μας, από όπου μπορείτε να το παραλάβετε οι ίδιοι στο επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδι. Εάν επιθυμείτε να στείλετε ευχετήριες κάρτες με το προσωπικό σας μήνυμα, εκτός από την παράδοση της παραγγελίας σας σε μια διεύθυνση ή σε ένα από τα καταστήματά μας, έχετε επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μας Παράδοση στην πύλη. Έτσι, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να παραλάβετε απλά την προσωπική σας έκπληξη κατά τη μετεπιβίβασή σας, εξοικονομείτε χρόνο.

SWISS Shop PartnerPlusBenefit

Επιπλέον, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις με έδρα στην Ελβετία, διαθέτουμε ένα εξειδικευμένο κατάστημα PartnerPlusBenefit SWISS Shop με αποκλειστική γκάμα προϊόντων SWISS. Τα μέλη του δωρεάν εταιρικού προγράμματος μπόνους μας μπορούν να απολαμβάνουν μια πληθώρα πρόσθετων προνομίων εξαργυρώνοντας τους πολύτιμους πόντους τους Benefit. Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με τα καταστήματά μας PartnerPlusBenefit, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης PartnerPlusBenefit.

Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit