***Λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, η λήξη πόντων αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία επανενεργοποίησης της λήξης πόντων τρεις μήνες νωρίτερα***

Αξιοποιήστε την ευκαιρία μείωσης των ταξιδιωτικών σας δαπανών – με το PartnerPlusBenefit, το δωρεάν πρόγραμμα επιβράβευσης της Lufthansa για μεσαίες επιχειρήσεις. Συλλέξτε πολύτιμους πόντους Benefit από τα επαγγελματικά αεροπορικά σας ταξίδια και απολαύστε μεγαλύτερη ποικιλία επιβραβεύσεων από οποιοδήποτε άλλο εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης.

Ανακαλύψτε μέσα σε λίγα λεπτά πόσο εύκολα μπορεί να επωφεληθεί η εταιρεία σας από τα επαγγελματικά ταξίδια όλων των υπαλλήλων της. Ξεκινήστε την εικονική μας ξενάγηση εδώ.

Το PartnerPlusBenefit σας προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων. Έτσι, ανταμείβεστε σχεδόν για κάθε πτήση με τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa – Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa, SWISS – και πολλές συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Μπορείτε να συλλέγετε πόντους στις πτήσεις σας με τις ακόλουθες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα

Εγγραφείτε δωρεάν,
επωφεληθείτε αμέσως
Εγγράψτε τώρα αμέσως την εταιρεία σας στο PartnerPlusBenefit – πολύ άνετα, διαδικτυακά ή τηλεφωνικά. Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο πρόγραμμα και να σας παρέχουμε ενεργή υποστήριξη για τη συλλογή πόντων.

Αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματα

Απλώς μοναδικά:
τα πλεονεκτήματα για εσάς

Το PartnerPlusBenefit προσφέρει περισσότερα οφέλη από οποιοδήποτε άλλο εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης: απολαύστε το μεγαλύτερο αριθμό συνεργαζόμενων, αεροπορικών εταιρειών, την πιο πλούσια ποικιλία σε επιβραβεύσεις και άλλα πολλά πλεονεκτήματα.

Νέα & προωθητικές ενέργειες

Νέα & προωθητικές ενέργειες:
Κερδίστε ακόμα περισσότερους πόντους

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο PartnerPlusBenefit; Θέλετε να αυξηθεί πιο γρήγορα ο λογαριασμός πόντων σας; Εδώ μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που σας δίνονται και να επωφεληθείτε από ειδικές προωθητικές ενέργειες.