Τα πλεονεκτήματά σας

Συμμετοχή: δωρεάν. Πλεονεκτήματα: μοναδικά.

Αξιοποιήστε το PartnerPlusBenefit, για να επωφελείστε από τα επαγγελματικά σας ταξίδια και να μειώνετε τις ταξιδιωτικές δαπάνες της εταιρείας σας. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλα εταιρικά προγράμματα επιβράβευσης: Απολαμβάνετε την πλουσιότερη ποικιλία σε επιβραβεύσεις και το μεγαλύτερο αριθμό συνεργαζόμενων αεροπορικών εταιρειών.

Μέσω του παγκόσμιου δικτύου δρομολογίων, εσείς και οι συνεργάτες σας μπορείτε να συλλέγετε πολύτιμους πόντους Benefit σχεδόν σε κάθε πτήση. Και ανταμείβεστε για αυτό: Οι πόντοι σας μπορούν να εξαργυρώνονται σε ελκυστικά ταξίδια και προϊόντα επιβράβευσης ή να εξαργυρώνονται ως πίστωση.

9 πλεονεκτήματα για την εταιρεία σας:
  Δωρεάν συμμετοχή
  Παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων, για να συλλέγετε πόντους Benefit – με τη Lufthansa και επτά ακόμα αεροπορικές εταιρείες
  Τεράστια ποικιλία επιβραβεύσεων, για παράδειγμα δωρεάν πτήσεις, αναβαθμίσεις θέσεων, κρατήσεις θέσεων, επιπλέον αποσκευές, εκταμίευση πόντων, υψηλής ποιότητας προϊόντα επιβράβευσης από το WorldShop, κουπόνι FlyNet®, κουπόνι για Lufthansa Lounge, στάθμευση στο επίσημο Πάρκινγκ του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, υπηρεσίες VIP στο αεροδρόμιο .
  3ετής ισχύς των πόντων
  24ωρη πρόσβαση στον προσωπικό σας online λογαριασμό PartnerPlusBenefit
  Ταυτόχρονη συλλογή μιλίων Miles & More για κάθε εργαζόμενο
  Προσωπικές συμβουλές και εξυπηρέτηση από το έμπειρο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών
  Συχνές ελκυστικές, ειδικές προωθητικές ενέργειες για συλλογή επιπλέον πόντων Benefit
  400 πόντοι Benefit ως επιβράβευση υποδοχής
Θα θέλατε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το PartnerPlusBenefit; Εδώ απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σας: ppb-knowhow.de

Υπηρεσία επιστροφής κλήσης

Πείτε μας την ημερομηνία που θέλετε και εμείς θα χαρούμε να σας καλέσουμε για την εγγραφή σας ή για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας σχετικά με το PartnerPlusBenefit.
*Υποχρεωτικό πεδίο
επόμενος

Συλλογή πόντων

Απολαύστε την πτήση σας – εμείς φροντίζουμε να μεγαλώνει ο λογαριασμός πόντων σας σχεδόν με κάθε πτήση. Οι συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες σας προσφέρουν ένα παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων, στο οποίο συλλέγετε πόντους Benefit. Μάθετε πόσο εύκολα λειτουργεί εδώ.

Εξαργύρωση πόντων

Από δωρεάν πτήσεις και αναβαθμίσεις θέσεων μέχρι χρηστικές επιβραβεύσεις εν πτήσει και υψηλής ποιότητας προϊόντα επιβράβευσης – οι δυνατότητες εξαργύρωσης των πόντων σας είναι σχεδόν απεριόριστες. Ανακαλύψτε εδώ τις επιβραβεύσεις των ονείρων σας.

Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit