Δωρεάν πτήση Benefit

Εξαργυρώστε τους πόντους Benefit με μια δωρεάν πτήση στον προορισμό της επιλογής σας. Οι αεροπορικές εταιρείες του Oμίλου Lufthansa και οι πολλές συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες σας προσφέρουν ένα παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων. Επιλέξτε την κατηγορία θέσης της επιλογής σας, από τη First Class μέχρι τη Business Class και την Economy Class.

Αναβάθμιση θέσης Benefit

Χρησιμοποιήστε τους πόντους σας, για να αναβαθμιστείτε σε υψηλότερη θέση. Έτσι, στην επόμενη πτήση σας, θα μπορέσετε να απολαύσετε ακόμα περισσότερο το ταξίδι και να φτάσετε στον προορισμό ακόμα πιο χαλαροί: με τη πολυτελή άνεση της First Class, τις ιδιαίτερες υπηρεσίες της Business Class ή την ελευθερία κινήσεων της Premium Economy Class.

Υπέρβαρο Benefit

Πετάτε με Lufthansa ή Austrian και θέλετε να μεταφέρετε περισσότερες αποσκευές; Εάν ναι, τότε εξαργυρώστε τους πόντους σας Benefit με επιπλέον αποσκευές. Έτσι, θα μπορέσετε να πάρετε μαζί σας μια επιπλέον αποσκευή ή να αυξήσετε το βάρος των δωρεάν αποσκευών στα 32 κιλά.

Κράτηση θέσης Benefit

Τώρα, σε όλες τις πτήσεις Economy Class με τη Lufthansa, την Austrian Airlines έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε για την κράτηση καθίσματος εξαργυρώνοντας πόντους Benefit. Απολαύστε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή εξασφαλίσετε την αγαπημένη σας θέση δίπλα σε παράθυρο ή στο διάδρομο.

Κουπόνι Benefit FlyNet®

Εξαργυρώστε πόντους Benefit με κουπόνια FlyNet® – έτσι στην επόμενη διηπειρωτική σας πτήση με τη Lufthansa θα μπορείτε να συνδεθείτε άνετα στο διαδίκτυο στη διάρκεια της πτήσης. Παρακολουθήστε τα e-mail σας, συνδεθείτε στο VPN της εταιρείας σας ή απλώς πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο – αξιοποιήστε τις δυνατότητες για απεριόριστη επικοινωνία.

Benefit Lounge κουπόνι

Απολαύστε λίγη ακόμα άνεση, ηρεμία και ελευθερία κινήσεων πριν και μετά την πτήση. Η άδεια εισόδου στις Lounge της σας εξασφαλίζει αποκλειστική πρόσβαση στις Lufthansa Senator Lounge, Business Lounge, Welcome Lounge ή United Club Lounge. Εξαργυρώστε απλώς τους πόντους σας και απολαύστε.

Επιβραβεύσεις Benefit WorldShop

Samsung, Apple, Nespresso ή Rimowa - στο Benefit WorldShop θα βρείτε πολλές γνωστές επωνυμίες και υψηλής ποιότητας προϊόντα επιβράβευσης, προσωπικής ή επαγγελματικής χρήσης, καθώς και προϊόντα για τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Αντλήστε έμπνευση και πληρώστε άνετα με τους πόντους σας.

Υπηρεσίες VIP

Για υπαλλήλους ή επιχειρηματικούς συνεργάτες, κατά την αναχώρηση ή την άφιξη – οι πολύπλευρες υπηρεσίες VIP στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης εξασφαλίζουν ακόμα πιο ευχάριστο και πιο άνετο ταξίδι. Απλώς κάντε κράτηση για την υπηρεσία της επιλογής σας και πληρώστε με πόντους Benefit.

Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit