Τα πάντα σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσής σας

PartnerPlusBenefit - το δωρεάν εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Lufthansa σας προσφέρει εδώ και πάνω από 10 χρόνια περισσότερα πλεονεκτήματα από οποιοδήποτε άλλο παρεμφερές πρόγραμμα: με τις περισσότερες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες και τη μεγαλύτερη γκάμα επιβραβεύσεων.
Θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις ασυναγώνιστες επιβραβεύσεις και προσφορές μας;
Τότε δεν έχετε παρά να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας όπου θα βρίσκετε τις τελευταίες ενημερώσεις από το PartnerPlusBenefit.

Τα οφέλη:
- Bonus καλωσορίσματος
- Δωρεάν πτήσεις Benefit
- Αναβάθμιση θέσης Benefit
- Υπέρβαρο Benefit
- Εκταμίευση Benefit
- Κουπόνι Lufthansa Lounge
- Υπηρεσία VIP στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
- Κουπόνι Lufthansa FlyNet®

Parking στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Εξαργυρώστε πόντους Benefit για να κάνετε κράτηση από 1-5 ημέρες παραμονής στο χώρο Διακεκριμένης Στάθμευσης (Executive Valet Parking) ή στο χώρο στάθμευσης P3 Μακράς Διάρκειας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Διαδικασία αιτήματος εξαργύρωσης πόντων
Στείλτε email στο ath.ppb@dlh.de τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν το ταξίδι σας, αναφέροντας την επωνυμία της εταιρίας, το όνομα χρήστη, τις ημερομηνίες ταξιδιού και τέλος τον αριθμό πόντων Benefit που επιθυμείτε να εξαργυρώσετε.
Εν συνεχεία θα λάβετε επιβεβαίωση από το Τμήμα εξυπηρέτησης PartnerPlusBenefit μαζί με το μοναδικό «κωδικό κουπονιού», τον οποίο θα εισάγετε στο αντίστοιχο πεδίο κατά τη διαδικασία της κράτησης θέσης στάθμευσης μέσω της υπηρεσίας e-parking του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Δείτε αναλυτικά στους Όρους και Προϋποθέσεις


Χαλαρώστε στις Lounge της Lufthansa!

Μετά το εξουθενωτικό επαγγελματικό πρόγραμμα και πριν από την επόμενη ανταπόκριση χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία της πολυτέλειας στις Lounge της Lufthansa: με τους πόντους Benefit!


Καταχωρήστε την εταιρία σας και ξεκινήστε να κάνετε τα επαγγελματικά σας ταξίδια πιο αποδοτικά

register nowΠαραγγείλτε online επιβραβεύσεις WorldShop από το WorldShop του PartnerPlusBenefit

Επωφεληθείτε από τη συνεργασία μας με το WorldShop της Lufthansa. Πετάξτε με τη Lufthansa και τις συνεργαζόμενες εταιρείες Benefit και χρησιμοποιήστε τους πόντους Benefit για online παραγγελίες ελκυστικών δώρων από το ανανεωμένο WorldShop της Lufthansa.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ανανεωμένη συλλογή στο WorldShop της Lufthansa.

BenefitInfoLounge Εδώ ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις


Στο BenefitInfoLounge σας ενημερώνουμε διαρκώς για νέα και προωθητικές ενέργειες, που μπορεί να ωφελήσουν την εταιρεία σας. Μάθετε ποιες πτήσεις προσφέρουν περισσότερους πόντους, ποια νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν ή πού θα ανοίξουν νέες Lounge.

BenefitInfoLounge
Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit