Κάντε εγγραφή τώρα!

Μόλις ληφθεί η εγγραφή σας στο PartnerPlusBenefit θα ανοίξουμε έναν Λογαριασμό BenefitPoints για την εταιρεία σας και θα σας πιστώσουμε με 400 μπόνους καλωσορίσματος.
Για εγγραφή, παρακαλούμε να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας και να κάνετε κλικ στη σημαία, στην γωνία πάνω δεξιά. Όλα τα υπόλοιπα πεδία είναι προαιρετικά
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο * με αληθή και επακριβή στοιχεία. Όλα τα άλλα πεδία είναι προαιρετικά.


1

PartnerPlusBenefit program version

2

Εταιρικά στοιχεία

3

Στοιχεία επικοινωνίας

4

Κλάδος

5

Ταξιδιωτικό γραφείο

6

Διάφορα

PartnerPlusBenefit program version
In which country do you usually buy your airline tickets?
Εταιρικά στοιχεία
Δεν υπάρχει, αλλά πληρούνται οι προϋποθέσεις σύμφωνα με τους
Όρους συμμετοχής
Διεύθυνση εταιρείας: οδός και αριθμός ή Τ.Θ .

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Όνομα χρήστη (16 γράμματα το πολύ)
Παρακαλούμε προσέξτε:
Το όνομα χρήστη που επιλέξατε θα εμφανιστεί στο έντυπο πελάτη μετά την εγγραφή. Πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 6 χαρακτήρες και δεν μπορεί να περιέχει κανέναν ειδικό χαρακτήρα.
 Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τη διεύθυνση e-mail που πληκτρολογήσατε καθώς τα στοιχεία που απαιτούνται για τη σύνδεση θα σας αποσταλούν με e-mail.

Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ εάν θέλετε να σας σταλεί το e-mail σε διεύθυνση διαφορετική από την εταιρική.
 
Κλάδος
Ο ετήσιος αριθμός πτήσεων που πραγματοποιείτε με τη Lufthansa σε Ευρώ
 
Στοιχεία ταξιδιωτικού πράκτορα
Εάν επιθυμείτε να μας δώσετε πληροφορίες για το πρακτορείο ταξιδίων που συνήθως κάνει τις κρατήσεις σας, παρακαλούμε να τις περάσετε εδώ.
 
Διάφορα
Από πού πληροφορηθήκατε για το PartnerPlusBenefit, το νέο Εταιρικό πρόγραμμα κινήτρων της Lufthansa;
Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής *
Εγγυώμεθα την δέουσα επιμέλεια της εταιρείας μας όσον αφορά την ασφαλή χρήση του ονόματος χρήστη, του κωδικού πρόσβασης και του ΡΙΝ καθώς και της δηλωθείσας πιστωτικής κάρτας για πληρωμές πόντων Benefit ή για τη χρέωση φόρων και τελών για πτήσεις ανταμοιβής.

Αποδέχομαι τους Όρους και τις Προϋποθέσεις εγγραφής του προγράμματος κινήτρων PartnerPlusBenefit της Lufthansa. 
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.
Επιλογές ιμέιλ *
Επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τους πόντους Benefit στον εταιρικό σας λογαριασμό καθώς και ιμέιλ με στοχευμένες ανακοινώσεις ειδικά για τα μέλη του ΡΡΒ;

Εγγραφή στο Newsletter *
Με την παρούσα αποδέχομαι την αποθήκευση των προσωπικών μου δεδομένων (τίτλος, όνομα, email) από την Deutsche Lufthansa AG, ούτως ώστε να μου αποστέλλει Newsletter και εξατομικευμένα ιμέιλ με:
• πληροφορίες των αεροπορικών εταιρειών του Lufthansa Group, καθώς και άλλων αεροπορικών εταιρειών και εταίρων από τον τουριστικό κλάδο,
• προσκλήσεις σε εκδηλώσεις,
• προσφορές και διαγωνισμούς
• θέματα στο πλαίσιο διεξαγωγής ερευνών αγοράς.
Πρόσθετες επιλογές
Εγγραφή στο Newsletter επιπλέον συνδρομητών

Εδώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter του PartnerPlusBenefit για επιπλέον συνδρομητές (έως και 10 πρόσθετες εγγραφές). Περάστε όλες τις επιπλέον διευθύνσεις και κάντε κλικ στο πεδίο "Αποδοχή".
Προσοχή: για νομικούς λόγους θα ζητηθεί έγκριση από τα δηλωθέντα άτομα για την αποστολή του ηλεκτρονικού μας Newsletter.Με την αποστολή της εγγραφής, επιβεβαιώνετε ότι είστε εξουσιοδοτημένος από την εν λόγω εταιρία, να προβείτε στην εγγραφή της στο εταιρικό πρόγραμμα κινήτρων της Lufthansa.

 
 
Συνεργαζόμενες Αεροπορικές Εταιρείες

Συνεργάτες προγράμματος Benefit